Access Bars kezelés

Access BarsAz Access Consciousness eszközeit Gary Douglas alkotta meg tudatosságunk fejlesztésére. A módszer a világ közel 50 országában elérhető.

Ha teljesen tudatosan élünk, képesek vagyunk arra, hogy teljes mértékig jelen legyünk életünk minden területén. Gyakorlatilag végtelen lehetőségek birtokába kerülhetünk a mindennapok során.

Tudatosság nélkül életünket nem mi irányítjuk, hanem érzelmeink, hiedelmeink, tudományoskodó okoskodások. Automatikusan reagálunk élethelyzeteinkre, azokat a belénk rögzült információkat és megoldásmódozatokat követve, amelyeket csecsemőkorunk óta belénk tápláltak szüleink, tanítóink, barátaink, a külvilág és a média. Megtanultuk és megszoktuk a körülöttünk lévő világ működését, megtanultunk reagálni rá, kész receptjeink vannak, automatizmusok, amelyeket szinte soha nem gondolunk végig tudatosan.

Szinte egész életünket – a kutatások szerint 95 százalékát – a tudatalatti elme irányítja. Döntéseinket hitrendszerünk irányítja.

„Járt utat a járatlanért el ne hagyj!” Én inkább kevesebbet érek el, de azt biztonságosan! Vajon egy ilyen hitrendszer lehetővé tesz-e szakmai sikereket, vállalkozást, egy sikeres család felépítését?

Lehetséges ezeket a beültetett programokat törölni? – Igen.

Az Access Bars kezelésnek pont ez a célja: Segít elengedni mindazt, ami akadályoz minket annak elérésében, hogy életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk. Képessé tesz minket arra, hogy felismerjük életünk ajándékait és azokat el is tudjuk fogadni.

access-bars1Mindezt az Access Bars kezelő a fejen található pontok – 32 pont – meghatározott sorrendben történő finom érintésével éri el. Egyszerre több-kevesebb pont érintésével és rövid ideig tartásával ellazult állapotot érünk el. Ezek a pontok kapcsolatban állnak agyunk részterületeivel, és a tudatalattinkban eltárolt hitrendszerekkel, hiedelmekkel. Negatív gondolatok, eszmék, képek az egészséggel, pénzzel, sikerrel, életmóddal kapcsolatban. Énképünkkel is.

A pontok érintése során ellazult állapotban hozzáférhetővé válnak hitrendszereink, gyengülni kezd irányításuk a tudatos elménk felett. A mindennapokban ez azt jelenti, hogy azt vesszük észre, hogy másképp működünk: Nem aggódunk olyan dolgokon, amin szoktunk, nyugodtabban reagálunk olyan élethelyzetben, amikor idegesek szoktunk lenni, és összességében kevesebbet pörög az agyunk, mégis többet tudunk gondolkodni.

A módszer másik eszköze a kérdés. Kérdezd az Életet!

A kérdés nyitottá tesz, a válasz bezár, egy irányba irányítja a gondolatmenetet. Rögzült nézőpontjainkat kérdések segítségével engedjük el.

A kérdés megváltoztatja az adott helyzet energetikáját, s mivel nyitottabbá tesz minket, új lehetőségeket látunk meg, új kapukat nyit meg. Szinte végtelenre tágítja lehetőségeinket ha nem a hogyanra – azaz a saját megoldásainkra, hanem a hogyan?-ra koncentrálunk!

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Egy adott helyzetben, ha jó a helyzet, ha kevésbé, mindig megkérdezhetem: Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

És jönnek a válaszok, csak győzzük követni őket!

Mi más is lehetséges?

Máris megkérdőjeleztük a szituáció megoldásának egyediségét, kinyitva ezzel a kaput más lehetőségek felé!

Alkalmazunk még egy tisztító mondatot, amely az elme logikáját kikerülve hozzáfér hitrendszereinkhez.

Összességében az Access Bars módszer egy nagyon felszabadító technika.

Ha Ön úgy érzi,

  • több örömet szeretne megélni,
  • szeretne megszabadulni a stressztől,
  • szeretné feloldani testi, mentális, érzelmi blokkjait,
  • kapcsolati problémái vannak,
  • általánosan többet szeretne életében, többre vágyik,

jöjjön el Access Bars kezelésre! Könnyed, testet lelket ellazító, finom eljárás, segít kiegyensúlyozottabb életet élni.

Az Access Bars kezelési időtartama 60-90 perc

access-bars-triggerpunkte

Címke: