Access Bars tapasztalatok

Access BarsAz Access Bars egy finom, feszültségoldásra szolgáló módszer. Nem gyógyászati módszer, hanem a lelki közérzet javítására hivatott. Minden ember másképp éli meg a kezelést és hatásait. Álljon itt néhány tapasztalat, ami talán segít megérteni, megérezni e lágy érintéses kezelés értelmét.

Mit segíthet Önnek egy Access Bars kezelés? És hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Személyes tapasztalat:

Nekem mindig a gyomromban, gyomorszájamban jelentkezett a stressz. Az a bizonytalan, feszülő-émelygő érzés. Szó szerint rágörcsöltem egy csomó dologra az életemben, így adva meg az árát a bizonytalanságnak: A sajátomnak és/vagy a helyzetének. Nos, ez a belső feszültség, gyomortáji szorítás szűnt meg, tűnt el nyomtalanul – Valamikor a második kezelés után. Ér stressz azóta? Persze, hogy ér. Hat rám? Igen. De nem esem pánikba, nincs az a görnyesztő, szorító érzés a gyomromban. Mivel én sokkal kevésbé veszem át a feszültséget, ezért sokkal könnyebben meg is oldom a kihívásokat.

Minden az életben könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám!

Táncos tapasztalat:

Ismerősöm nagy mumusa volt mindig a tánc. A felesége imád táncolni, ő is szeret, csak úgy érzi, hogy nem tud. Ütem, ritmus, mozdulatok – jajj! Ez a mumus az első kezelés után eltávozott, kitörlődött. Azóta felhőtlenül tud szórakozni, táncolni, bulizni.

Mi lehet még ennél is jobb?

Sokkoldás

Egyik ismerősöm családjában tragédia történt. Szerencsére még aznap volt módom egy Access Bars kezelést végezni. A kezelés alanya idős, realista, nem hisz a mesékben. A kezelés után el tudott aludni, pedig nagyon szét volt esve. Másnap azt mondta, hogy köszöni a kezelést, és azt érezte, hogy a hatalmas teher mintha lekerült volna róla. Képes volt újra egészségesen működni, és elvégezni a sürgős teendőket.

Mit adhat egy Access Bars kezelés?

Címke: , , ,